Cafea aromatizată

Cafea aromatizată

HAVANA RHUM
Cafea Aromatizata cu note dulci de trestie de zahar, care lasa spatiu pentru o amprenta alcoolica de lichior. O delicata imbinare intre aroma dulce a romului si parfumul sau de "cohiba", cu echilibrul cafelei.  

AMARETTO
Migdalele si ierburile salbatice, sunt notele principale ale acestui produs condimentat. Parfumul intens al migdalelor asociat aromei dulci a cafelei italiane.

CIOCOLATA
Amestec irezistibil pentru cei ce prefera arome tari, o combionatie intre cafeaua italiana si pulberea organica de cacao. Cel mai bun prieten al cafelei dupa parerea multor degustatori renumiti. Nu poate lipsi dupa amiezile de toamna intr-un mediu caldut, ori pentru a incalzi cu delicatete, serile reci de iarna.      
       
CREMA D”IRLANDA
Caramelul cu arome de migdale, crema de whiskey irlandez, cremoasa si cafeaua italiana. Irlanda este un pamint epic, bogat in peisaje pline de emotii si totodata relaxant. Imbinarea acestei cafele lungo isi gaseste spatiu ideal in acest produs aromatizat cu crema de whiskey, pentru un gust dulce, moale.
       
VANILIE
Aroma tropicala de parfum cald si delicat.

NOCIOLA
Echilibru placut dintre aroma cafelei si al alunelor.

SAMBUCA
Aroma particulara cu un gust placut dulceag, ce ne aminteste de menta si  seminte de fenicul.