Aparate de cafea în vînzare

La procurarea unui aparat de cafea ai 30 capsule gratuit!

Masina de cafea NESCAFÉ Dolce Gusto "Circolo EDG 600.R

Vrei o cafea neagra? Și poate cafea cu lapte? Cu acest aparat puteți încerca nu numai aceste, ci și multe alte gusturi! Doar introduceți o capsulă de cafea cu gustul dorit, apăsați butonul și o ceașcă plină cu cafea fierbinte este deja în mâinile tale. Savurează o ceașcă de cafea!   CAFEA AROMATICĂ CU SPUMA SUPERIOARA    O presiune ridicată de 15 bar vă asigură că cafeaua este parfumată și decorată cu o spumă cremoasă groasă.
...

2 100 lei

Caracteristici tehnice

Nescafe Dolce Gusto Jovia

Espressor DeLonghi Dolce Gusto JOVIA Negru Cu un design original si jucaus, JOVIA este ideal pentru cei care au un spatiu restrans, dar isi doresc sa se bucure de savoarea unei bauturi excelente la orice ora din zi, adaptandu-se oricarui spatiu. O cafea tare si aromata, aceasta ne dorim in fiecare dimineata. Iar solutia este cu siguranta DeLonghi JOVIA. Espressorul functioneaza cu capsule, procesul de prepararea relizandu-se in interiorul capsulei, pentru ca toata aroma sa fie extrasa.
...

1 800 lei

Caracteristici tehnice

Nescafe Dolce Gusto Genio Mini

Aparat de cafea automat. Touch screen Rezervor de 1l Econom Compact Disponibil in culoare neagra +48 capsule de cafea CADOU.
...

2 300 lei

Caracteristici tehnice