Aparate de cafea în vînzare

La procurarea unui aparat de cafea ai 30 capsule gratuit!

Nespresso Inissia

Cu o amprentă minusculă, forme delicate, curbate și ușurință în manevrare, aparatul de cafea Inissia este compact, simplificat pentru eficiență maximă în utilizare și ușor de integrat în orice spațiu din locuință. Descriere Dimensiuni (LxAxÎ): 12 cm x 23 cm Greutate: 2.4 Kilograme Înălţime: 32.1 Centimetri Tăviţă pliantă de scurgere, pentru a facilita utilizarea paharelor de Latte Macchiato Capacitate recipient capsule folosite: 11 Rezervor detașabil pentru apă: 0.8 Litri
...

2 100 lei

Caracteristici tehnice

Nescafe Dolce Gusto Jovia

Espressor DeLonghi Dolce Gusto JOVIA Negru Cu un design original si jucaus, JOVIA este ideal pentru cei care au un spatiu restrans, dar isi doresc sa se bucure de savoarea unei bauturi excelente la orice ora din zi, adaptandu-se oricarui spatiu. O cafea tare si aromata, aceasta ne dorim in fiecare dimineata. Iar solutia este cu siguranta DeLonghi JOVIA. Espressorul functioneaza cu capsule, procesul de prepararea relizandu-se in interiorul capsulei, pentru ca toata aroma sa fie extrasa.
...

1 800 lei

Caracteristici tehnice

Nescafe Dolce Gusto Genio Mini

Aparat de cafea automat. Touch screen Rezervor de 1l Econom Compact Disponibil in culoare neagra +48 capsule de cafea CADOU.
...

2 300 lei

Caracteristici tehnice

APARAT DE CAFEA ÎN TRADE - IN

Dacă dumneavoastra dispuneți de un aparat de cafea de care deja nu vă folosiți din cauza că : 1. s-a defectat; 2. alte motive.   Adu aparatul la noi și beneficiază de reducere la procurarea aparatului de cafea Mito, care iți va oferi posibilitatea să savurezi o cafea pur italiană.
...

1 000 lei

Caracteristici tehnice

MITO Aparat de cafea

MITO - Aparat de cafea. Produs in Italia Oferim aparat de cafea in capsule pentru casa / oficiu.  
...

2500 lei

Caracteristici tehnice

Nescafe Dolce Gusto Circolo

Cu  Dolce Gusto®, poti alege una dintre bauturile speciale pentru fiecare clipa: un espresso cu aroma puternica pentru energie si vitalitate, un caffe lungo pentru o discutie plina de savoare alaturi de prietenii tai, un cappuccino surprinzator cu spuma catifelata, un latte macchiato pentru un moment de rasfat elegant, si chocochino cu gust pur de ciocolata pentru moment cald. Atentia a fost acordata fiecarui detaliu, pentru a satisface orice dorinta: Krups Dolce Gusto® functioneaza la presiunea optima de 15 bari, pentru a oferi o calitate mai buna. Tehnologia termoizolanta incalzeste apa pâna la temperatura potrivita, asigurând apa proaspata pentru fiecare cana. Este foarte usor de curatat si intretinut, iar consumul de energie este redus datorita sistemului automat de oprire. Tavita de scurgere este ajustabila pe inaltime, iar vasul detasabil pentru apa are o capacitate de 1,3 litri.
...

2 100 lei

Caracteristici tehnice